Despre


BIBLIOTECĂ ȘI LIBRĂRIE

Citește sau cumpără din cele câteva mii de cărți sau reviste în română, engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană sau rusă. Am selectat pentru tine cele mai bune cărți de ecologie, filozofie practică și dezvoltare personală, literatură, eseu și alte domenii de interes. Pe multe dintre ele le găsești doar la noi. Iar dacă dorești o carte anume, sau crezi că există titluri de interes pe care le putem aduce în bilbiotecă, scrie-ne și noi vedem ce putem face.

Aflați mai multe

SPAȚIU DE LUCRU

Poți lucra în oricare din multele locuri pe care ți le punem la dispozitie, alege-l pe cel care îți place mai mult: la mesele cu veioze, în camera de liniște sau în amfiteatru pe pernițe. Găsești prize și wi-fi oriunde. Și multe alte instrumente/ resurse folositoare - cărți, calculatoare, imprimantă, scanner, reviste.

Aflați mai multe

BUFET

Oaspetele meu, o vei duce bine aici... Că lucrezi sau citești, încarcă-te cu energie la bucătărie. Alege din ceaiurile calde și sănătoase, cafea neagră și bună, limonadă, fructe și legume proaspete, biscuiți dulci și snackuri sărate. Aici ești ca acasă: te servești cu ce-ți place, îți poți păstra prânzul în frigider și-ți poți prepara propria salată. Bucătăria ta de la Seneca are mașină de spălat vase, așa că nu e nevoie să-ți cureți cana - așaz-o în dulapul de veselă folosită.

Aflați mai multe

EVENIMENTE

Organizăm și găzduim evenimente: conferințe, ateliere, lansări de carte. Urmărește-ne evenimentele aici sau pe Facebook

Aflați mai multe

RESPONSABILITATE

Folosim doar echipamente și materiale care reduc consumul de energie și resurse. Ne aprovizionăm cu produse locale cu ambalaj minim. Folosim detergenți prietenoși cu mediul. Sortăm toate deșeurile și te putem învăța cum să-ți reduci amprenta de carbon. Află mai multe în secțiunea de Ecologie.

Aflați mai multe

COMUNITATE

Cauți un avocat bun sau un web designer inovativ? La Seneca poți cunoaște mulți profesioniști din diverse domenii cu care să îți împărtășești ideile. Masa albă poate fi loc de întâlnire pentru arhitecți, software engineers, User Experience Designers sau specialiști în Social Media.

Aflați mai multe

FLEXIBILITATE

Vino pur și simplu sau alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Poți beneficia oricând de tariful nostru de 12 lei/ oră sau poți petrece o zi întreagă cu numai 60 de lei. Dacă stai mai mult de 5 ore înseamnă că lucrezi la un proiect greu sau nu te poți desprinde de o carte așa că după a 5-a oră nu mai plătești în plus. Și daca iti place sa lucrezi la noi și ai hotărât deja că vei reveni des ai la dispozitie unul din urmatoarele pachete: 350 lei/ 10 zile 600 lei/ 20 zile 850 lei/ 30 zile

Aflați mai multe