Mintea supraumana. Elibereaza Geniul Din Creierul Tau-Berit Brogaard,Kristian Marlow


Berit Brogaard și Kristian Marlow studiază cazurile unor oameni care au abilități mentale ieșite din comun: campioni ai memoriei, oameni care călătoresc prin lume folosind ecolocația, matematicieni autodidacți. În laboratorul lor mai întâlnesc și numărători de cărți de joc care îi întrec pe crupieri, oameni care devin brusc virtuozi muzicali sau pictori talentați după ce au suferit o lovitură la cap. În Mintea supraumană, Berit Brogaard și Kristian Marlow ne conduc în interiorul vieții și minții acestor genii, pentru a ne arăta că abilitățile mentale extraordinare nu reprezintă un atribut singular, rezervat unei minorități norocoase. Ele sunt aptitudini latente care se regăsesc în mintea majorității oamenilor și care așteaptă să fie descoperite și folosite.


lei37 
  • Cod SKU: 9789735058357
  • Transport:  

Aflați mai multe


BERIT BROGAARD este directorul Laboratorului Brogaard pentru Cercetare Multisenzorială de la Universitatea din Miami. Cercetările ei în domeniul sinesteziei, neuropsihiatriei și emoțiilor sunt cunoscute în întreaga lume. 

KRISTIAN MARLOW este directorul adjunct al Laboratorului Brogaard pentru Cercetare Multisenzorială și bursier al Initiative on Neuroscience and Law at Baylor College of Medicine. Cercetarea pe care o desfășoară alături de Berit Brogaard are în centru diferitele moduri în care poate fi descoperit și stimulat talentul latent care există în mintea fiecăruia.

Editura
Humanitas