Ne pare rău, înregistrarea s-a încheiat.

Editura Seneca lansează cartea ”Jurnal de război”, scrisă și ilustrată de artista Olga Grebennik în 8 zile, într-un subsol din Harkov. Evenimentul are loc joi, 21 iulie, ora 19.00, la Seneca Anticafe (Arhitect Ion Mincu nr. 1). Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări la e-mail la contact@senecanticafe.ro.


  • Data: 21/07/2022 07:00 PM - 21/07/2022 09:00 PM
  • Locaţie: Strada Arhitect Ion Mincu 1, Bucharest, Romania (Hartă)
  • Mai multe informaţii: Seneca Anticafe

Descriere

Vă invităm joi, 21 iulie, ora 19.00, la Seneca Anticafe (Arhitect Ion Mincu nr. 1) la dialogul cu artista Olga Grebennik și la vernisajul expoziției participative ARTISTUL ÎNTRE RĂZBOI ȘI PACE. Lucrările Olgăi Grebennik din expoziție sunt de vânzare.

Discuția va fi moderată de jurnalista Cristina Stănciulescu.

Bloggerița, ilustratoarea și autoarea din Ucraina a scris “Jurnal de război” ca să rămână pe o linie de plutire în sunetul exploziilor și al sirenelor, în mijlocul unui conflict armat necruțător cu oamenii.

Olga a trebuit să facă bagajul pentru ea, cei doi copii și câinele lor, să își abandoneze - în 10 minute - orașul cuprins de război. Și-a lăsat în urmă soțul și părinții, planurile și întreaga ei viață de până atunci.

Cartea a fost publicată în Coreea, Italia și în România. 

Olga, cei doi copii ai ei și cățelul Mikki vor fi prezenți. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.